Interim report 

Intrum announced its interim results for January-March 2024 on 24 April. 

 

Read more ›

Strategisk ompositionering för långsiktigt hållbar tillväxt: Intrums års- och hållbarhetsredovisning för 2020

Från och med i dag finns Intrums års- och hållbarhetsredovisning för 2020 tillgänglig i engelsk och svensk version på koncernens webbplats, www.intrum.com

“Vi ser tillbaka på ett utmanande år, med en pandemi som förändrade de operationella förutsättningarna för en hel värld. Jag är stolt över hur vi framgångsrikt lyckades bedriva vår verksamhet genom att snabbt ställa om till att en övervägande majoritet av våra medarbetare kunde arbeta på distans, samtidigt som vi levererade starka finansiella resultat. 

På vår kapitalmarknadsdag i november presenterade vi nya finansiella mål och vår transformationsresa för att bli ONE Intrum. Den innebär en fundamental översyn av vår operationella modell för att möta våra kunders behov och bygga långsiktigt hållbar tillväxt på alla våra marknader. Vi presenterade också tydliga hållbarhetsmål med stark förankring i vår affärsstrategi och hur vi skapar värde för våra olika målgrupper. 

Vi har gått in i 2021 med en tydlig vision för ett stärkt Intrum och jag ser fram emot vår mycket spännande fortsatta transformation mot ett enkelt, skalbart, relevant, digitalt och växande företag” säger Anders Engdahl, vd och koncernchef för Intrum.

En tryckt version av års- och hållbarhetsredovisningen för 2020 finns tillgänglig hos bolaget och kan beställas via intrum.com eller genom e-post till ir@intrum.com

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anna Fall, Chief Brand & Communications Officer 
+46 (0) 709 96 98 21
anna.fall@intrum.com 

Emil Folkesson
Director Treasury & Investor Relations
+46 8 546 102 02
ir@intrum.com 


Denna information är sådan information som Intrum AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovan kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 6 april 2021 kl. 12.00.