Mohammed Salloum utsedd till interim Chief Operating Officer för Intrum

Mohammed Salloum har utsetts till interim Chief Operating Officer (COO) för Intrum från och med den 1 juni 2022. Harry Vranjes, som har varit COO sedan 2020, kommer att lämna Intrum för ett uppdrag utanför bolaget.

Mohammed Salloum har i sin roll som Chief Transformation Program Officer lett Intrums transformationsprogram sedan januari 2021 och började arbeta för Intrum som Group Finance Director i augusti 2020. Mohammed har tidigare haft olika positioner med fokus på strategi och finans på bolag som McKinsey & Company, Hemfrid AB, Capgemini Consulting och Volvo Group. 
 
“Med Mohammed Salloum som interim COO tar vi ett naturligt steg mot att ytterligare integrera vårt transformationsprogram med vår operationella modell”, säger Anders Engdahl, vd och koncernchef. “Mohammeds breda bakgrund inom finans och management consulting och hans specialisering inom strategiska transformationer, kommer att vara fortsatt viktiga i hans nya roll när vi fortsätter vår resa mot att bli ett mer digitalt, relevant, enkelt och skalbart ONE Intrum”, sammanfattar Anders Engdahl.  

“Jag vill tacka Harry Vranjes för hans strategiskt viktiga bidrag inom affärsutveckling, IT och operations under hans 20 år på Intrum och som medlem av koncernledningen under det senaste årtiondet”, säger Anders Engdahl. 

Mohammed kommer även fortsättningsvis att rapportera direkt till vd och koncernchef Anders Engdahl och ingå i koncernledningen. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anna Fall, Chief Brand & Communications Officer
0709 96 98 21
anna.fall@intrum.com

Informationen lämnades, genom ovan kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 30 maj 2022 kl. 08.30 CET.