Siirry päävalikkoon

Huomaathan, että käytämme sivustollamme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää evästekäytännöistämme.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin nimi: SLS (Lasku- ja reskontrapalvelu)

Rekisterinpitäjä:

Intrum Justitia Oy
Y-tunnus: 1470246-8 Kotipaikka: Helsinki
Osoite: Hitsaajankatu 20, 00810 Helsinki
Puhelin: 09 2291 1660
Faksi: 09 2291 1715
Sähköposti: asiakaspalvelu@intrum.com

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterissä olevia henkilötietoja käsitellään maksuvalvonnassa. Maksuvalvontaan sisältyvät myyntireskontran seuranta ja ylläpito. Henkilötietojen käsittely perustuu toimeksiantajan valtuutukseen.

Rekisterin tietosisältö

Järjestelmään rekisteröidään toimeksiantajan nimi, y-tunnus, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, pankkiyhteystiedot, sekä muut toimeksiannon hoitamisen kannalta tarvittavat tiedot. Järjestelmä sisältää toimeksiantajan ilmoittamat, laskutuksen kannalta tarvittavat tiedot kuten rekisteröidyn nimi ja osoite, henkilötunnus, velan peruste ja velkaa koskevat summa- ja päivämäärätiedot, sekä mahdolliset sopimustiedot. Rekisteri sisältää myös rekisteröidyn itsensä ilmoittamia tietoja.

Rekisteriin tallennetaan myös asiakaspalvelun kanssa käydyt puhelinkeskustelut. Tallenteita käsitellään asiakaspalvelun kehittämiseksi sekä asiakastapahtumien varmistamiseksi.

Säännönmukaiset tietolähteet

  • Toimeksiantajalta saadaan toimeksiantajaa itseään, rekisteröityä ja velkaa koskevat tiedot. 
  • Rekisteröidyn ilmoittamat tiedot.
  • Julkisista rekistereistä saatavat tiedot

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Henkilötietoja voidaan siirtää muille konserniyhtiöille Euroopan Unionin sisällä. Henkilötietoja ei siirretä eikä luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriin merkityt tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä pääsevät käsittelemään ainoastaan ne henkilöt, joiden työtehtäviin tietojen käsittely nimenomaisesti kuuluu. Henkilökunta on sitoutunut pitämään salassa työtehtäviä hoitaessaan saamansa ja käsittelemänsä tiedot. Yrityksen toimitiloissa on valvonta- ja hälytysjärjestelmä.

Rekisterin käyttäminen edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa. Rekisteristä otetaan säännöllisin väliajoin varmuuskopiot ja se on suojattu erilaisin teknisin suojamekanismein ulkopuoliselta ja asiattomalta käsittelyltä.

Tarkastusoikeus ja tiedon korjaamispyyntö

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on talletettu henkilörekisteriin.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista.

Henkilötunnuksen sisältävä tarkastus- tai korjauspyyntö tulee toimittaa omakätisesti allekirjoitettuna osoitteella:

Intrum Justitia Oy
PL 47
00811 Helsinki


Sähköposti: asiakaspalvelu@intrum.com

Pyynnön liitteenä tulee toimittaa kopio allekirjoituksen sisältävästä henkilöllisyystodistuksesta.

Kaikissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään yllämainitun posti- tai sähköpostiosoitteen kautta.