Intrum Justitia adviseert u om eerst te controleren of uw brief of e-mail terug te vinden is tussen de voorbeelden van nep e-mails die wij hebben weergegeven op onze website. Klik niet op links en open geen bijlagen in uw verdachte e-mail. Indien de door u ontvangen e-mail voorkomt bij de voorbeelden OF voldoet aan de aangegeven kenmerken dan kunt u deze e-mail/brief verwijderen. Meer informatie vindt u hier.