Ga naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verder gaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op de intrum.com website. Als u dat wenst, kan u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Lees onze cookie policy.

U kunt hier inloggen met de inloggegevens die op uw brief staan vermeld om bezwaar te maken. Als u het niet eens bent met het bedrag of de aard van de rekening kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Het nummer staat op de brief vermeld. Als u ons belt, houdt u dan het dossier-/referentienummer bij de hand.