Ga naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verder gaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op de intrum.com website. Als u dat wenst, kan u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Lees onze cookie policy.

Na het inloggen kunt u alle informatie over de rekening nalezen: het te betalen bedrag, de schuldeiser en de uiterste betaaldatum. Ook kunt u het bedrag direct online betalen als u bent ingelogd. Als u de rekening betwist of het niet eens bent met het bericht kunt u ons dat ook laten weten na het inloggen op onze website.