U heeft een aanmaning ontvangen van Intrum Justitia omdat u een openstaande rekening heeft bij één van onze opdrachtgevers. Als u de aanmaning direct betaalt, voorkomt u extra kosten. Via onze online omgeving kunt u de rekening direct betalen. Met de inloggegevens die op de aanmaningsbrief staan kunt u hier inloggen. Bent  u het niet eens met de aanmaning of het bedrag? Dan kunt u na het inloggen bezwaar maken.