U wilt betalen aan Intrum Justitia

U heeft een aanmaning van Intrum Justitia ontvangen. Het kan zijn dat u hier vragen of opmerkingen over heeft. Wij doen altijd ons uiterste best om deze correct en zo zorgvuldig mogelijk te behandelen. Om het contact en de afhandeling van uw dossier zo soepel mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u om de veel gestelde vragen omtrent aanmaningen door te lezen. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet.

De makkelijkste manier van betalen aan Intrum Justitia is om in te loggen in uw persoonlijk dossier. Via deze weg is het altijd duidelijk om welke betaling het gaat en is er geen kans op misverstanden.

De bankgegevens van Intrum Justitia zijn:

IBAN nummer: NL80INGB0000007019
BIC / Swift : INGBNL2A

T.A.V. Stichting Beheer Derdengelden Intrum Justitia Nederland

LET OP: Vermeld altijd het dossiernummer en/of referentie van Intrum Justitia bij de betaling voor een correcte verwerking.

U kunt altijd online betalen door in te loggen op onze online omgeving voor debiteuren. De inloggegevens vindt u op de brief van Intrum Justitia.

Het te betalen bedrag kan ook onder vermelding van een correct dossiernummer/referentienummer overgemaakt worden naar het rekeningnummer NL80INGB0000007019 T.A.V. Stichting Beheer Derdengelden Intrum Justitia Nederland.

Neem contact op met Intrum Justia om uw inlog gegevens te verkrijgen. U kunt telefonisch contact opnemen via 088 - 020 18 88.

U kunt het te betalen bedrag ook overboeken onder vermelding van het juiste dossiernummer/referentienummer naar rekeningnummer NL80INGB0000007019 T.A.V. Stichting Beheer Derdengelden Intrum Justitia Nederland.

U kunt hier online inloggen met de inlog gegevens uit de brief om een betalingsregeling te treffen met Intrum Justitia. U kunt ook telefonisch met ons contact opnemen, het nummer staat op de brief vermeld.

Het bedrijf waar u een openstaande rekening heeft, heeft aan Intrum Justitia de opdracht gegeven om het openstaande bedrag bij u te incasseren. De afspraak met onze klant (het bedrijf waar u de openstaande rekening had) is dat de rekening aan Intrum Justitia betaald wordt.

Uw betaling kan onze brief gekruist hebben. Op onze online omgeving kunt u inloggen met de inloggegevens uit de brief. Hier kunt u het betreffende betaalbewijs uploaden in uw dossier

Neem direct telefonisch contact op met de inloggegevens uit uw brief om een betalingsregeling te treffen. Hiermee voorkomt u extra kosten en kunnen wij samen met u werken aan een oplossing. Op onze online omgeving kunt u ook een betalingsregeling treffen. U kunt hier inloggen met de inloggegevens uit de brief van Intrum Justitia.

Als u de rekening niet betaalt, kan Intrum Justitia in opdracht van de opdrachtgever (het bedrijf waarbij u een openstaande rekening had) een  gerechtelijk traject starten. Deze extra kosten zijn te voorkomen door de rekening op tijd te betalen of contact op te nemen over betalingsafspraken.

De verwerkingstijd van een betaling aan Intrum Justitita is afhankelijk van de wijze waarop u heeft betaald. De verwerkingstijd kan verschillen van 2 t/m 6 werkdagen. De verwerking gaat het snelste bij betaling via iDeal en bij overboeking per internet bankieren.