U kunt altijd online betalen door in te loggen op onze online omgeving voor debiteuren. De inloggegevens vindt u op de brief van Intrum Justitia.

Het te betalen bedrag kan ook onder vermelding van een correct dossiernummer/referentienummer overgemaakt worden naar het rekeningnummer NL80INGB0000007019 T.A.V. Stichting Beheer Derdengelden Intrum Justitia Nederland.