Ga naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verder gaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op de intrum.com website. Als u dat wenst, kan u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Lees onze cookie policy.

U kunt hier online inloggen met de inlog gegevens uit de brief om een betalingsregeling te treffen met Intrum Justitia. U kunt ook telefonisch met ons contact opnemen, het nummer staat op de brief vermeld.