Ga naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verder gaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op de intrum.com website. Als u dat wenst, kan u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Lees onze cookie policy.

Uw betaling kan onze brief gekruist hebben. Op onze online omgeving kunt u inloggen met de inloggegevens uit de brief. Hier kunt u het betreffende betaalbewijs uploaden in uw dossier