Ga naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verder gaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op de intrum.com website. Als u dat wenst, kan u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Lees onze cookie policy.

Neem direct telefonisch contact op met de inloggegevens uit uw brief om een betalingsregeling te treffen. Hiermee voorkomt u extra kosten en kunnen wij samen met u werken aan een oplossing. Op onze online omgeving kunt u ook een betalingsregeling treffen. U kunt hier inloggen met de inloggegevens uit de brief van Intrum Justitia.