Ga naar hoofdinhoud

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verder gaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op de intrum.com website. Als u dat wenst, kan u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Lees onze cookie policy.

Neem contact op met Intrum Justia om uw inlog gegevens te verkrijgen. U kunt telefonisch contact opnemen via 088 - 020 18 88.

U kunt het te betalen bedrag ook overboeken onder vermelding van het juiste dossiernummer/referentienummer naar rekeningnummer NL80INGB0000007019 T.A.V. Stichting Beheer Derdengelden Intrum Justitia Nederland.