De makkelijkste manier van betalen aan Intrum Justitia is om in te loggen in uw persoonlijk dossier. Via deze weg is het altijd duidelijk om welke betaling het gaat en is er geen kans op misverstanden.

De bankgegevens van Intrum Justitia zijn:

IBAN nummer: NL80INGB0000007019
BIC / Swift : INGBNL2A

T.A.V. Stichting Beheer Derdengelden Intrum Justitia Nederland

LET OP: Vermeld altijd het dossiernummer en/of referentie van Intrum Justitia bij de betaling voor een correcte verwerking.