Vanaf nu zullen Intrum Justitia en Lindorff gezamenlijk verder gaan onder de naam Intrum. U ziet dat de website hierdoor veranderd is.

Voor u als opdrachtgever of klant met een openstaand dossier verandert er op dit moment niets.
Wij zullen u op dezelfde manier van dienst zijn.

De makkelijkste manier van betalen aan Intrum is om in te loggen in uw persoonlijk dossier. Via deze weg is het altijd duidelijk om welke betaling het gaat en is er geen kans op misverstanden.